Запомнете тези момичета - Симона, Камелия, Мадлен Сергеева, Теодора, Мадлен Радуканова, Лаура и Стефани. Наричат ги "новите златни". Или поне очакват от тях да се превърнат в такива.

Весела Димитрова заема мястото на Ина Ананиева след като миналата седмица треньорът изненадващо напусна националния ни ансамбъл. Весела работи с новите ни надежди от няколко месеца, а преди това, е ръководила ансамбъла на Швейцария.

Дясната й ръка ще бъде едно от "златните момичета". Капитанът на прпредишния ни ансабмъл Михаела Маевска влиза в ролята на помощник треньор.

"Чувствата са смесени, но най-вече водещото е това, че аз съм щастлива от доверието, което ми се гласува. А и имам уверение от Ина, че тя ще ми помага", казва Весела Димитрова, треньор на Ансамбъла по художествена гимнастика за предаването "Събуди се" по NOVA.

Своето първо участие гимнастичките ни ще направят през февруари в Москва. Двете им композиции вече са готови и пълни с рискови елементи. Дотогава обаче, състава на ансамбъла ще бъде вече намелен на 7.

Повече по темата гледайте във видеото.