Един от най-великите спортисти Тайгър Уудс е уверил приятелите си, че ще продължи своята бляскава кариера, въпреки ужасяващата катастрофа, която претърпя преди няколко дни. Голфърът катастрофира край Лос Анджелис и потроши десния си крак, в който бе поставена шина и различни щифтове след многочасова операция.

Мнозина поставяха под въпрос дали Уудс ще може да се завърне в спорта. Това бе негова десета операция. В миналото той имаше сериозни проблеми с гърба и врата, които налагаха хирургически интервенции.

БТА
17 снимки

„Той не иска да приключи кариерата си по този начин. Ако има някакъв начин да продължи да играе, той със сигурност ще го направи”, сподели източник, близък до Уудс за списания People.

“Това е огромно разочарование за него, и той го знае, но той е преодолявал пречки и в миналото и мисли, че може да го направи отново”, споделя още той.

В същото време от полицията обявиха, че няма да повдигат обвинение на Тайгър Уудс, като след разследването е установено, че катастрофата е „инцидент” и няма нарушаване на правилата.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.