Бронзовата медалистка в многобоя от Европейското първенство по художествена гимнастика в Баку 2023 Стилияна Николова спечели Световните купи на топка, на бухалки и на лента този сезон. Тя получи отличията след края на последното състезание в Милано (Италия)
 
В края на всеки сезон на Световните купи се връчват купи за най-добрите в многобоя и на отделните уреди - обръч, топка, бухалки и лента. За генералното класиране се сумират трите най-добри резултата от участието на тези стартове
 
Възпитаничката на Валентина Иванова - Стилияна Николова, взе отличията на отделните уреди на топка, на бухалки и на лента за тази година.
 
Общо два сребърни и четири бронзови медала спечелиха българските състезателки на Световната купа в Милано (Италия), която е последен старт преди Световното първенство във Валенсия след месец. Боряна Калейн стана втора на топка, Стилияна Николова трета на същия уред, а ансамбълът взе бронз на финала на композицията с пет обръча. Вчера Николова завоюва и бронз в многобоя. В последните два финала Боряна Калейн има сребро на лента, а Николова - бронз на бухалки.