Едно от златните момичета на ансамбъла ни по художествена гимнастика Стефани Кирякова коментира участието си и това на съотборничките си на Световната купа в "Арена Армеец" и призна, че целта пред отбора остават Олимпийските игри в Токио.

"Най-доволни сме, че се проведе Световната купа и че утре е трети ден, в който ще играем и двата финала. Наистина сме щастливи и благодарни на всички хора, които ни подкрепят, макар и от екраните. Много сме щастливи, че стартираме именно от София. Много се вълнуваме, че ще играем на европейското първенство във Варна. То бе планирано за 2021 година и може би нямаше да участваме, ако всичко беше приключило в Токио, но сега е бонус състезание", заяви тя.

"Ние знаем, че имаме една цел, тя е една и съща още откакто ни събраха и това са Олимпийските игри в Токио. И независимо, че тя се отменя, остана нашата крайна цел и не сме се колебали дали да приключваме. Просто знаехме, че трябва да устискаме и в интерес на истината не мина толкова бавно тази година и ето, че вече започва олимпийската", допълни още Кирякова.