Футболистът с най-много мачове в историята на Левски - Стефан Аладжов и наскоро отказалият се Венцислав Бонев бяха гости в Студио Дерби. Легендата на "сините" коментира ситуацията в любимия си клуб, а 40-годишният Бонев разкри бъдещето си във футбола.

"Когато излезеш на терена, трябва да даваш всичко от сбе си. Независимо от проблемите. А вече започнаха да ни бият и на "Герена". Така, ако вървим, не виждам къде ще спечелим. Предстоят трудни мачове, но то всички отбори са трудни вече. Ако ще и от Луната да дойде треньор, трябва да се оправят нещата. Познавам се с Гошо Тодоров, той е добър човек, шест пъти е бил викан на пожар да вади горещите картофи", заяви Аладжов.

"Ще бъда координатор на детско-юношеската школа на Витоша Бистрица. Смятам, че ще ми е интересно и исках да се занимавам с такова нещо след футбола. Не съм искал да ставам треньор", разкри 40-годишният Бонев, който до скоро беше активен футболист.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.