Български екип се грижи за охраната на следващия съперник на Кубрат Пулев - световния шампион по бокс Антъни Джошуа, научи Gong.bg.

Основаната от Георги Балабанов лондонска фирма Grand Security е наета от Антони Джошуа и брат му, за да се грижи за реда по време на популярните частни партита The Hangout.

Джошуа организира това частно парти само за отбрани гости, които плащат солидни суми за членство и вход. Освен красивите жени, често присъствие са футболисти на лондонските грандове Челси, Арсенал, Тотнъм и други известни спортисти и популярни лица в Англия.

Как тренира Антъни Джошуа за мача с Кобрата?

"Партитата се организират веднъж на 2 месеца, а Grand Security охранява събитията, както и самия Антони Джошуа", разказа Георги Балабанов за Gong.bg.

Българка се грижи за къщата на Антъни Джошуа

"Основахме фирмата преди пет години. Около 60-70 момчета, предимно българи, са ангажирани към момента. Сега работим с 14 различни лондонски клуба, магазините на Армани, SSE arena Wembley London, и няколко университета," обясни той.

"Ако Джошуа излиза някъде другаде, което е много рядко (1-2 пъти на месец) пак взима няколко момчета от нас за охрана и повече лично пространство," разказват още гардовете от Grand Security. "Антъни е много земен и културен човек. Възпитан, спокоен и много приятелски настроен към всички. Удоволствие е да се работи с него. Тренира много здраво и е много сериозен с тренировките и режима си. На партитата пие само вода и фреш".