Провокативната Анджела е гост в ексклузивния епизод на подкаста “Голямата сестра”, където говори за първи път за извънредното напускане от Къщата на Big Brother по медицински причини. Тя разкри всичко пред водещата Елена Сергова и дори загатна, че би участвала отново в култовото риалити. Какво още обаче би показала Анджела?

Анджела разказа пред Елена за един от най-забавните моменти, който е останал скрит за зрителите на Big Brother. Съквартирантите са имали забавно предизвикателство, в което е трябвало мъжете да имитират жените и обратното. Анджи разказва в “Голямата сестра” как Марио е трябвало да влезе в нейните обувки и да облече женски дрехи, а резултатът ще изненада мнозина.

Анджела

Флиртът между поп-фолк дивата Атижа и агент Петър също беше тема на разговора между Анджела и Елена. Според провокативната съквартирантка агент “Енигма” не е на нивото на певицата. Защо Анджела би отказала да е в ролята на Петър и как тя би победила играта?

Анджела разказа и за собствения си любовен опит. Тя сподели, че като малка ѝ е внушавано, че не заслужава любов. Нейната приятелка обаче в момента ѝ е позволила да открие нови страни в себе си и да се научи да обича.

Анджела

Анджела разкри изненадващ факт за себе си. Тя е била много добра волейболистка и дори е тренирала като олимпийска надежда. Семейните ѝ проблеми са обаче в центъра на това пътят ѝ в спорта да стане труден. В “Голямата сестра” тя споделя причината да спре да се развива в спорта.

Анджела

Защо Анджела не иска да има деца в България? Защо се е налагало да краде коли като малка? Какво крие тъмното ѝ минало? Каква беше причината Марио да в центъра на скандала между Георги и Анджела? Съжалява ли за нещо, което се е случило в Къщата тя? Защо Анджела не симпатизира на Кристи?

Гледайте епизодите на “Голямата сестра Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.