Българският кечист Александър Русев си навлече гнева на поредната звезда в Световната кеч федерация. След като доскоро Русев имаше вражда с Джон Сина, завършила с победа на американеца в мача на флаговете, сега боецът, чието истинско име е Мирослав Барняшев, влезе в спор с Ренди Ортън.

Русев не успя да защити българския флаг срещу Джон Сина

В поредния епизод на "Разбиване" Русев постигна победа срещу бившия шампион на двойки Чад Гейбъл. След това българинът отправи предизвикателство към всички в съблекалнята като заяви, че явно никой не е достатъчно смел, за да се изправи срещу него на "Летен сблъсък".

Оказа се обаче че това не е така и бившият мнократен шампион на федерацията излезе на ринга. Американецът заяви, че с удоволствие ще се бие с Русев, който на свой ред го засипа със заплахи на български:  „Ти искаш да се биеш с мен. Виж се какъв си смешник, бе момченце. Знаеш ли какво говоря тука – започна Русев. Аз съм Русев, българската гордост. Не представляваш нищо пред мен, момченце. Това не го ли разбра. Колкото и да си Ренди Ортън, аз съм по-големият от теб“, каза Русев, но беше наказан със завършващата хватка на Пепелянката – RKO.

"Русев удря, Русев мачка" - ето как излиза на ринга българският кечист

Официалният мач между тях ще се състои на 20 август по време на турнира Летен сблъсък.

Русев размаха гордо българското знаме в "Разбиване", сипе заплахи по Джон Сина

Русев прати Джон Сина в безсъзнание и вдигна българския флаг

Гошо от Почивка с песен за кечиста Русев

Русев се завърна на ринга, провал за жена му