Най-богатият спортист в света Тайгър Уудс катастрофира тежко снощи и претърпя няколко операции. Полицията в Лос Анджелис даде пресконференция, на която разкри подробности за инцидента с голфъра и какво е спасило живота му.
Уудс е получил наранявания на двата крака и това е наложило операция, продължила няколко часа. Веднага след катастрофата обаче голфърът е бил спокоен и комуникативен, казаха от полицията и разкриха какво се е случило. 

"Автомобилът му се е движил по стръмен път между луксозни предградия. Ограничението е 45 км/час, но често колите вдигат в този участък дори до 85 км/ч. Уудс е загубил управление, колата осъществява контакт с медианата, след което преминава през две платна и се удря в бордюр, преобръща се няколко път, като през това време се удря и в дърво. Няма следи от спирачен път", обясни шерифът.

 
Уудс е бил с предпазен колан, който заедно с въздушната възглавница, са спасили живота му.
 
Свидетели в комплекса, в който е отседнал голфърът, твърдят, че той е бил много нервен и е бързал да потегли, тъй като е имал среща на час път от мястото, в което е отседнал. Тайгър дори е бил близо до това да удари друга кола още при тръгването си от паркинга. 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.