„Много се вълнувам. Цял ден съм си мислела за този турнир, за това от къде тръгнаха тези момичета. Видях колко много неща могат да се променят и да се случат за една година. Разплаках се на една от снимките. Толкова съм щастлива, че момичетата отново са в художествената гимнастика и че правят всички с невероятна любов”, коментира президентът на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Златните момичета отново се събраха

Михаела Маевска, Ренета Камберова и Цветелина Найденова бяха официални гости на международния турнир по художествена гимнастика, организиран от съотборничката им Катрин Велкова, за Златна купа „Локомотив” и Приз „Илиана Раева”.

„Ще им пожелая да бъдат себе си. Да имат своя почерк и да се доверяват на сърцето си. Всичко хубаво, което са научили, да го използват и да вярват в себе си”, каза още Раева, а по повод настоящия ансамбъл- жени, тя сподели:

„Мисля, че ще има приятна изненада с техните съчетания. Едното е почти готово. И ансамбалът, и индивидуалното творят красиви неща. Работи се на много сериозни обороти.”