Капитанът на Монтана - Радослав Попов, коментира загубата с 2:3 гейма от Хебър в WINBET плейофа и сподели впечатленията си от сезона на тима. 

"Едва ли може да се анализира сега. Дори емоционално играхме по-добре и бяхме по-уверени от тях в тайбрека, но това е спортът", заяви Попов. 

"От началото на сезона знаехме за потенциала ни. Повечето са млади момчета, другите са опитни с много спечелени титли. С характер и с хъс младите успяха да се превъзмогнат и виждате какви резултати имат в момента." 

"Това е една нова стъпка напред за кариерата ми. Доволен съм, винаги може повече, но продължавам да се развивам. Моят престой в Америка ми помогна да гледам на нещата дори с непукизъм. Така си по-спокоен и показваш по-добра игра." 

"За момента не мога да кажа дали ще остана. Няма как да прогнозирам и за останалите момчета. Доколкото знам, руснаците ще продължат в руската първа дивизия. Би трябвало ядрото да бъде задържано, но това е въпрос на доста преговори", завърши Попов относно бъдещето на Монтана.