Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа. Тежкият инцидент стана край столичен мол. Сблъсъкът е станал между джип и лека кола в района на мол "Парадайс".

17 снимки

Журналистът Милен Цветков е издъхнал на път за болницата, научи NOVA. Бил е с много тежки травми. Причините за инцидента и как точно се е случил се изясняват, информира NOVA. Милен Цветков бе известен ревностен привърженик на водните спортове и голяма част от времето си през лятото прекарваше на родното Черноморе, карайки сърф.

Милен Цветков е роден през 1966 г. Той беше водещ на новините в БНТ, а след това води редица публицистични предавания по националната телевизия, включително и Екип 4. По-късно премина в NOVA, където водеше сутрешния блок „Здравей, България“ и пръв въведе директна връзка със зрителите.

Цветков имаше ясно изразени журналистически и политически позиции.

Предаването „Часът на Милен Цветков“ независимо от часовия пояс, в който се излъчваше – полунощ или късния следобед, имаше огромна аудитория и много верни почитатели. Това се дължеше на професионалното му поведение пред камерите и добрата подготовка при разговорите със събеседниците.

Една от последните му изяви беше на представянето на книгата на Асен Агов преди около месец.  

Екипът на Gong.bg изразява искрени съболезнования към близките и роднините на Милен Цветков.