Победителите от състезанието Соуп Бокс "Амадео,Бе!" бяха много доволни от своя успех и дадоха интересна информация за своята количка, нейната направа и какво им е отнело, за да достигнат до крайната победа.

"Очаквахме да сме първи, бяхме си наумили, че или ще сме първи, или нищо. Невероятно е чувството. Не знаеш до последно какво ще се случи. Знаем какви са правилата и ограниченията. Учим се от грешките си, което е най-важното. Екипировката ни помогна, дъждът почти не ни пречеше", заявиха те.

"Имаме дълга история за количката. Преди шест години дебютирахме на това състезание. Попаднахме на четвъртото място, което може би е най-неприятното за състезател. Мъката трябва да се удави по някакъв начин и на шега решихме да представим бутилка и ще спечелим състезанието", добавиха победителите.

"Постигнахме целта си и сме много доволни. Искаме да защитим титлата си. Тази количка ни отне да я направим за 4-5 дни. Направихме доста грешки, имаше няколко варианта за нея. Нашият главен инженер е отговорен за нея. Това бе негова идея и негов дизайн", завършха от "Амадео,Бе!"