След вандалския акт срещу залата за акробатика на ЦСКА, председателят на ОСК на „червените“ Георги Калчев излезе с коментар по темата.

Ето коментара на Калчев:

"Уважаеми привърженици на червения клуб,

Искаме да ви съобщим за нов случай на варварско, бандитско престъпление срещу клубовете на ЦСКА. За пореден път клубът ни по акробатика е жертва на вандалски престъпления погазващи спортния дом на децата на ЦСКА.

Минаха вече над 20 години. От Комплекс "Червено знаме" на ЦСКА, бяха изгонени почти всичките наши клубове, а комплексът бе оставен безстопанствен и на произвола на съдбата! И така, обречен от държавното ни управление на бавна смърт.

Най-големият спортен комплекс на Балканите, се превърна в огромна дупка в сърцето на българския спорт. Ние от Обединени Спортни Клубове ЦСКА не се съобразихме с решението на "държавниците" и продължаваме да се борим за оцеляването на останалите в комплекса на "Червено знаме" живи спортове на ЦСКА. За нас зад това вандалско престъпление прозира очевидния натиск за унищожаването на останалите действащи славни клубове на любимият ни ЦСКА, заради финансовите ламтежи на кръг забравили се хора.

Вярваме, че компетентните органи свързани с разкриването на това варварско посегателство срещу нашите деца ще си свършат работата и ще осигурят тяхната безопасност. А, на тези престъпници искаме да напомним: ЦСКА е бил и ще продължи да бъде най-големият фактор в българския спорт преди и след вас!

За грозното посегателство спрямо залата на акробатите на ЦСКА са информирани органите на полицията!

Надяваме се те да си свършат работата и виновните извършители час по-скоро да бъдат задържани и изправени пред българския съд!