Как се промени животът на грациите от ансамбъла по художествена гимнастика след бронзовия медал в Рио?

Краси Боев е кръстил следващия си  материал "5 момичета 4 години по-късно". През 2016 г. В Рио те сбъднаха голямата си мечта, печелейки бронзови медали на олимпийския турнир по художествена гимнастика. И веднага след феноменалния си успех обещаха да се откажат и никога повече да не се занимават с красивия, но и изключително изискващ спорт!

Е, обещанието е спазено, но само наполовина. 4 години след олимпийските игри Михаела Маевска, Християна Тодорова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова все още горят с емоцията на художествената гимнастика, макар и да не са състезателки вече. Тяхната съотборничка Ренета Камберова също остана тясно свързана със спорта.

"То е е вътре в нас и няма измъкване. Тогава ни беше писнало и наистина мислехме, че можем да се откъснем, но не се получи. И сега осъзнаваме, че всичко, през което минахме, си е заслужавало на 100 процента", казват в един глас Златните момичета.

Днес те са по-самоуверени и здраво стъпили на земята. Умеят да се наслаждават на успехите и любовта на хората. Защото България в никакъв случай не ги е забравила. Сега олимпийските медалисти предават своя опит на по-младите и се опитват на няколко на пръв поглед простички, но и изключително ценни истини за живота!

Кои са те ли? Вижте в "Нищо лично" с Краси Боев.