Наставникът на Нефтохимик - Николай Желязков, коментира тежкото поражене от Хебър с 0:3 гейма във втория WINBET финал от Суперлигата. 

"Днешната среща бе по-различна от първата, независимо от това, че резултатът изглежда категоричен. Имахме своите шансове да изравним геймовете и там бе ключът да направим мача различен. Но отборът на Хебър за втори ден сервира много силно, с много малък брак. Успяха да нападат добре, а ние не изградихме блокада. Трябва да обърнем внимание за срещите в Бургас. Мисля, че имаме нашите шансове да обърнем сериите. Аз вярвам", заяви Желязков. 

"Това е вече история, въпросът е да видим какво може да направим в следващите мачове. Всичко е отворено. Няма как да няма нерви, нашият отбор е емоционален. Имаме нашите шансове, въпросът е да дадем всичко от себе си, защото Пазарджик в момента играе много силно." 

"Мисля, че отборът ни е от играчи, които играят добре в напрежение и няма да има проблем. Просто трябва да намерим решение на силните страни на Хебър и да опитаме да се противопоставим", завърши Желязков.