„Национална спортна база“ ЕАД отправя покана за представяне на оферти за участие в процедура по „Избор на генерален спонсор на многофункционална спортна зала ”Арена София”, гр. София, съобщават от дружеството.

Първоначалният срок на предстоящия за подписване договор за генерално спонсорство е 5 /пет/ години. Бившата "Арена Армеец" е без основен спонсор в последните седмици.

Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик с ненарушена цялост, върху който се посочва наименованието на кандидата, адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес на кандидата, като задължително се изписва: „За участие в „Избор на генерален спонсор на Многофункционална спортна зала ”Арена София”, гр. София, собственост на „Национална спортна база” ЕАД”.

Кандидатите могат да допълнят или променят представената от тях оферта до изтичане на крайния срок за нейното представяне.

Крайният срок за представяне на оферти е 17:30 часа на 21.11.2022 г. Оферти се подават в деловодството на „Националната спортна база” ЕАД, гр. София – 1000, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” № 38.