Състезателката от националния ансамбъл на България по художествена гимнастика Мадлен Радуканова изрази своята благодарност към всички, които стоят зад успеха на отбора. Ансамбълът ни спечели бронз в многобоя и сребро на съчетанието с 5 топки от Световното първенство, което се проведе в Баку, Азербайджан, през изминалата седмица.

„ЩАСТЛИВИ СМЕ! Всеки път си пожелаваме да си изиграем съчетанията и треньорите ни да са доволни от нас. Тези усмивки на лицата им показват, че ние УСПЯХМЕ. Постигнахме го! ОБИЧАМЕ ВИ,Весела Димитрова и Михаела Маевска. Благодаря на всички, които стоят зад този успех”, сподели Мадлен Радуканова.

„И накрая едно огромно БЛАГОДАРЯ на момичетата, които винаги са до мен и без които нямаше да успея да се справя на това Световно Първенство! ОБИЧАМ ВИ, ДИАМАНТИ МОИ”, коментира още гимнастичката ни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЩАСТЛИВИ СМЕ!💖Всеки път си пожелаваме да си изиграем съчетанията и треньорите ни да са доволни от нас. Тези усмивки на лицата им показват, че ние УСПЯХМЕ🥳Постигнахме го! ОБИЧАМЕ ВИ❤️ @dimitrovavesela и @mihaela_maevska Благодаря на всички, които стоят зад този успех🍀 #oursupport @ilianaraeva63 @elibineva_official @eli_dancelife @elitzaloukanova @budinovam @kamelya_stoilova @natali_gigova @teya_011 @marina_iivanova17 @petqborisova98 И накрая едно огромно БЛАГОДАРЯ на момичетата, които винаги са до мен и без които нямаше да успея да се справя на това Световно Първенство! ОБИЧАМ ВИ, ДИАМАНТИ МОИ!💎💎💎💎💎 @simonadyankova @lauratraats @stefy.kiryakova @erikazafirova #diamonds #loveyou #mygirls #myteam #dreamteam #myfamily

Публикация, споделена от Madlen Radukanova🌹 (@mmradukanova) на