Кубрат Пулев говори специално за зрителите на Diema Sport, след като те видяха победата му над Морис Харис в Хамбург.

Той нокаутира съперника само за минута и 59 секунди. Следващ двубой за Кобрата може да има през март, а до края на 2016-та вероятно и мач за титла.

"Бяхме по-добре подготвени технически. Всичко е добре, когато свършва добре," заяви Пулев. "Противникът ми го позволи. Нямаше необходимата сила или дистанция да ме удари, и не можеше да отрази моите атаки."

"Бяхме планирали да го пресирам постоянно, но работихме много и върху защитата. Очаквах предната му ръка да е доста по-добра, а тя изобщо не можеше да ме достигне, което ми даде възможност да атакувам веднага," добави Кубрат.

"Аз много пъти съм казвал, че съм завършен боксьор и благодарение на българската боксова школа, която е една от най-добрите в света. При мен трябваше само да се доизчистят детайлите. Малките грешки в един момент могат да се окажат много големи, както се оказа в мача с Кличко. Определено тогава и самата стратегия бе по-слаба. Физически винаги съм бил добре, но сега го правим на максимално добро ниво," сподели Кобрата за работата си с Ули Вегнер.

"Ще го говорим с моя мениджър и промоутър и ще го решим в последствие. Определено смятам през 2016, към края, да атакувам една от титлите, ще видим коя," обясни той.

"След този мач трябва време за почивка, ще откриваме Академията, и може би през март ще е следващия мач. Ще бъда наистина щастлив, ако направим така, че в бъдеще България да има нов, още по-силен от мен шампион."

"Очаквах много по-голям отпор от съперника, но се радвам за победата. Благодаря и на българската публика, която отново бе многобройна тук в Хамбург," не пропусна да каже Пулев.

"Поздрави на всички зрители и цяла България," завърши Кобрата.