Опитният футболист на Арда Пламен Крумов взе наградата на Gong.bg за „Играч на мача” вместо нападателят Жуниньо. Крумов анализира победата над Ботев Пловдив като гост и също така говори за условията, с които Арда работи с треньора Николай Киров.

„Поздравявам Жуниньо за двата гола. Ще започне да разкрива своя потенциал. Поздравявам целия отбор за днешната победа. Бяхме по-знаещият, по-грамотният и какво трябва да вземем от този мач. Спечелихме три точки, които са много важни”, каза Крумов.

„Свършихме много работа през зимата, но ни напуснаха добри играчи. Ребин и Светльо Ковачев, да не забравяме и Леони. Петко Ганев бе доказан футболист. Затова сме 22 човека, и който играе трябва да дава всичко от себе си. Беше важно да започнем с победа, направихме супер старт и дано да задържим аванса си. Всеки е пределно мобилизиран и искаме да затвърдим добрите си резултати, мечтаейки. Мисля, че спокойствието в Арда е голямо и няма напрежение. Всяка една зона имаме конкуренция. Отборната амбиция ни води към положителни резултати”.

„Поздравявам Киров за наградата, която спечели и за работата, която върши. Пожелахме му догодина пак да я спечели, което означава, че ще имаме добри резултати и успех. Може би една от най-силните му черти е да вкарва спокойствие – няма крясъци и излишни неща. Умее да предава спокойствието си в отбора и затова има резултати”, коментира Крумов.

„Следващите мачове са още по-тежки, тъй като отборите ще са по-затворени срещу нас. Всеки мач носи три точки и трябва да сме амбицирани. Надявам се да се представим по най-добрият начин и да печелим точки”, завърши Пламен Крумов.