Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев се нареди сред първите пет във временното класиране в класацията „Лицата на годината - 2014” на Нова телевизия.

Участниците в анкетата бяха номинирани от репортерите на медията, а зрителите ги подреждат, гласувайки онлайн ТУК!

Сред номинираните спортни представители, за които можете да дадете своя вот, са Златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика, отборът на Лудогорец и Григор Димитров.

На първата позиция се нареди 11-годишната Ния, която отряза буйните си коси, за да ги дари на своята болна от рак учителка. Изключително емоционалната история успя да повлияе на 48% от гласувалите.

На втората позиция остана учителят Тео, който години наред спестява от заплатата си, за да направи обсерватория за своите ученици - златни медалисти от олимпиади по целия свят.

Третата позиция е за участниците на Детската Евровизия – Крисия, Хасан и Ибрахим, а веднага след тях е Кубрат Пулев, който дели позицията си с бизнесмена Йордан Йорданов от Благоевград, който спаси четири млади хора от смърт след катастрофа.

Кампанията „Лицата на годината 2014”  продължава. „Събуди се” ще разкаже историите на тези достойни хора и какво се случва с тях сега.