Кубрат Пулев коментира предстоящия си мач за световната титла срещу Самюъл Питър, както сподели и как се подготвя за този мач.

"Тук тренирам, тъй като има много спаринги, тук съм по-концентриран, тъй като ми ги няма приятелите, не се разсейвам, тренирам по два пъти на ден, интензивно, за да имам сила трябва да тренирам здраво, за бокса трябва специална сила", коментира Кобрата.

"В бокса се тренира за качество на мускулите, на килограми съм ок 112-113 кг, за тази категория това е идеалното тегло. Самюъл Питър е опасен и добър боксьор, аз съм по-добър от него, малко ми е странно, на ринга в София, защитата се прави постоянно, анализираме ударите на Питър", добави той.

"Правим мач в България, тъй като им бях обещал, правя го за българската публика, Андреа ще реши в последния момент дали ще дойде на мача, нито ще ми пречи, нито ще ми помага, ще има доста хора, които са доста известни хора, поканили сме хора от различни сфери на живота, актьори, политици, когато има атмосфера, когато пулбиката е българска, няма по-хубаво нещо", каза още Кубрат.

"Брат ми също ще играе, ще зарадва публиката, ако и той победи", добави Пулев.

"Проверяват ме редовно, не знам дали съперниците ги проверяват като мен, но витамините са ми като на студент 3-ти курс", допълни боксьорът.

Той коментира и хранителния си режим.

"Ям месо, паста, вечер - месо, риба, такива неща. Зрителите да дойдат да подкрепят, да дойдат да направим една победа заедно", завърши с усмивка Пулев.