Звездата на художествената ни гимнастика Катрин Тасева се включва с благотворителна акция, за да подпомогне лечението на Валерия Юзвяк. Грацията е част от ансамбъла на Украйна и е диагностицирана с рабдомиосарком, което е рак на меките тъкани.

В социалните мрежи Катрин съобщи, че ще предостави на търг едно от любимите си трика, а средствата от него ще бъдат преведени по сметката на Валерия.

„Здравейте, приятели! Едно младо, красиво и талантливо момиче има нужда от помощ! @valeriia_yuzviak Набират се средства, за да започне лечение в Германия! Тя е шампион и ще се справи! За да помогна искам да продам едно любимо мое трико! Начална сума 1000€! Ще се наддава до 25.02! За повече информация може да ми пишете на лично съобщение!“, написа тя.

Преди дни медали, уреди и екипи на търг предложиха и ансамбълът ни в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова, както и Ивет Минковска и Камелия Стоилова.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.