Половинката на Кубрат Пулев – Андреа – преживя емоционално успеха му над Самюел Питър за Интерконтиненталната титла в WBA. Певицата бе в „Арена Армеец“ и изгледа от първия ред случващото се на ринга.

Топ 10 на най-яките емоции от мача на Кобрата

„Това, което исках да кажа и преди е, че може би ние създаваме тази емоция. Това, че той е страхотен боксьор и направи страхотен мач, който си заслужава да се види, е така. Определено хората го подкрепят и не може да не изпиташ тази емоция. Така вътре в сърцето да те жегне“, заяви Андреа в ефира на NOVA.

Трогателната среща между Кобрата и един Мечтател

„Не съжалявам, че бях тук тази вечер. Не съжалявам, че не съм присъствала на предишните му мачове. Вярвам, че всяко нещо си има време. Когато настъпи моментът, то се случва. Радвам се, че бях тук. Може би до сега съм събирала сили да го направя“.

Колко заработи Кобрата за 540 секунди на ринга?

За появата си на ринга минути след успеха и страстната целувка, с която дари победителя, Андреа каза: „Казах му Браво. Обичам те си казваме преди да излезе на ринга. После няма да разказвам какво ще има. Сега няма да казвам пред хората. Не съм изпитвала такова истинско щастие отдавна. По-силно е от това по телевизията. Не може да сравним спорта с шоубизнеса. По-силно е от мой концерт. Спортът наистина обединява много хората. Това си личи“.