Юлия Мумджиева, директор Маркетинг и реклама към Българската федерация по художествена гимнастика, беше изключително доволна от осъществяването на поредния успешен проект на централата - продукцията „Пловдив посреща Златните момичета”.

Организацията на събитието в зала „Колодрум” беше дело именно на Юлия Мумджиева, както и на Гергана Йорданова - офис-мениджър на федерацията.

„Организацията беше супер, всички останаха много доволни, много щастливи, много бисове имаше, много усмивки. Мислим да го направим традиция, т.е. да върнем старата традиция от преди много години. Планираме да се случи и в други големи градове”, сподели Юлия Мумджиева.

„Всички в Пловдив откликнаха по най-добрия начин, всички много се радват на момичетата, общината ни съдейства по всякакъв начин, благодарим и на представителите на залата, на всички от града и на публиката най-вече”, сподели още Мумджиева.

„Да, трудно се организира едно такова събитие, но ние сме свикнали”, каза Гергана Йорданова.

Стотици привърженици изгледаха продукцията на грациите, в която взеха участие ансамбълът на България, Боряна Калейн, Катрин Тасева, Невяна Владинова, както и момичетата от разширения състав при жените. Зрителите станаха свидетели и на много изненади от страна на организаторите.