Красота, грация и нежност завладяха „Арена Армеец” по време на невероятния спектакъл „Светът на Златните момичета”. Ансамбълът и индивидуалните гимнастички отново зарадваха многобройните си фенове.

„Аз бях наистина само гост тази вечер и се чувствах наистина фантастично. Щастлива съм, защото момичетата усещат подкрепата и любовта на тези хора”, сподели Илиана Раева след красивия спектакъл, в който участие взеха освен националният отбор и много гимнастички предимно от софийските клубове.

„Много емоционално. Прекрасно е, че толкова много хора са дошли да ни се радват, защото ние правим това от сърце, само за тях и единствено за тях”, коментира Неявна Владинова.

„Беше наистина прекрасно, това ни дава голям стимул да продължаваме. Още по-мотивирани напред и за следващите състезания знаем, че ще получим още по-голяма подкрепа”, допълни Катрин Тасева.

Спектакълът "Светът на Златните момичета" събра на една сцена всички настоящи национални състезателки по художествена гимнастика, малки гимнастички от клубове в София, Перник и Елин Пелин, както едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Deеp Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, D2 и Скандау. Цветана Манева имаше възможността да открие вечерта с пламенно слово за Златните момичета на България. Водещи на спектакъла бяха лицето на спортните новини по NOVA Виолета Асенова и редакторът на GONG.BG Станислава Кръстева.