Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след двубоя с ЦСКА от 7-я кръг на efbet Лига, завършил при резултат 1:1. Специалистът сподели какво се случва около звездата на тима Матеус Машадо, както и направи анализ на мача, показвайки какво трябва да промени отборът, за да стане по-добър.

"Естествено, че съжалявам, че не победихме. Футболистите дойдоха и изиграха мача, както искахме. Допуснахме грешки, които създадоха шансове на ЦСКА. Може би заслужавахме да победим, но и при 1:0 ЦСКА имаше ситуации, с които можеше да затвори мача. Трябва да изчистим непредизвиканите грешки. Последните две години бяхме много близо дори до третото място. Надявам се да сме по-мъдри и да сме узрели, за да държим нивото до края на първенството", започна той.

"Зарадва ме в първия момент, че предложението за Машадо, че пропадна, но има и друго предложение вече, и вероятно ще си тръгне, за жалост. Нямаме желание да го продаваме, но агентите му така искат, пък има и финансово подплатено желание. Видяхте как изигра мача, за което му благодаря", добави специалистът.

"Имаме готови варианти в отбора – Наско Илиев, Иса и други. Могат да го заместят, пък имаме и вариант на трансферния пазар. Не съм изненадан от представянето, знаехме, че ако се подобрим в защита и да си вкараме ситуациите, можем да държим това ниво, но не знаем колко", завърши Илиан Илиев.