Треньорът на състезателката по брейк Пламена Георгиева заяви, че се надява на добро представяне на своята възпитаничка, като се надява да бъде оценена. Христо Андонов застана пред камерата на Gong.bg, като говори по актуални теми, свързани с брейка, както и за предстоящото състезание.

"Подготовката мина много добре, настроението е перфектно. Пламена се чувства чудесно физически. Времето е променливо, минахме през настинка, но сега е супер. Подготвена е и очакваме вече състезанието, което и главната ни цел – да докаже защо е тук. Вярвам, че ще даде всичко от себе си", започна той.

"Организацията е чудесна. Хотелът е добър. Тя е първата от Балканите, която е на финал. Мисля, че ще е доста добре за новите, които крачат напред. Не е хубаво, че няма тук друг представител на България, но ще видим какво ще се случи", продължи треньорът.

"Искам Пламена да се отпусне и да се забавлява. Най-важното е да има удоволствие, защото това е танц. Искам да я оценят всички, които гледат и да видят какво е. Иска ми се да остане в историята", завърши Христо Андонов.

Събитието може да го наблюдавате утре (събота) от 19:00 до 22:45 часа НА ЖИВО на Gong.bg!

Повече от треньора на Пламена Георгиева може да видите във видеото!