Лудогорец постигна лека победа над Славия и това накара наставника Димитър Димитров да изрази радостта си от видяното на Националния стадион "Васил Левски". Той определи успеха като "лек".

"Нормално е да съм доволен след този резултат. Нямахме проблеми заради ранния гол, той предреши в известна степен нещата. Славия опита да ни затвори, но ние имахме човек повече в средата и с максимална скорост ги затруднихме."

Лудогорец лежерно си поигра със Славия с мисъл за Истанбул

"Много положения изпуснахме, освен головете ни. За мен това беше една лека победа", сподели Херо пред DIEMA SPORT и се върна на мача с Левски през седмицата, като анализира моменти и от него.

"Срещу Левски напрежението беше повече, като бяхме числено равни тогава, бяхме по-силни. Като им изгониха човек, те се затвориха и ни беше много трудно, но това си е наш проблем разбира се", заяви Димитров и се фокусира върху предстоящия мач с Истанбул Башакшехир в Лига Европа.

"Когато биеш, това винаги е панацеята. Сега има желание, мотивация за следващия мач. Дано продължаваме така. Мачът в Лига Европа ще е много различен, Истанбул е много силен, може би най-силният в групата. Хофенхайм победи Байерн, а пък Истанбул е с огромен бюджет. Отиваме да се надиграваме и каквото сабя покаже."

"Лудогорец се е доказал в годините и ще се опитаме да затвърдим впечатлението, което сме създали", завърши Димитров след края на двубоя.