Поредният кръг предложи няколко интересни срещи и разбира се, страхотни голове. В традиционната ни класация сме подбрали петте попадения, които смятаме, че заслужават допълнително внимание. Освен красиви, някои от тях се оказаха и решителни за крайния изход на двубоите.

Именно такъв бе случаят с Мартин Сораков, който заслужи петото място в класацията. Юношата на "белите" вкара изключително красив гол с глава, с който отборът му поведе с 2:1 срещу Лудогорец, а след това стигна и до победата с 3:2. 

Веднага след него се нарежда Марин Петков, който откри резултата срещу Локомотив София след самостоятелен пробив и хубав удар.

Третото място остава за първия гол на Самуел Акере при победата на Ботев Пд с 3:1 над Пирин. Той се освободи технично от съперник пред наказателното поле и прати истински снаряд във вратата на Ковальов.

Второто място е за Сегундо Пачаме, който с първия си гол за Берое донесе и трите точки на своя тим. Аржентинецът  матира стража на Хебър с бомбен шут. 

Първата позиция е за бразилеца от Черно море - Алекс Фернандес, който се разписа за победата с 3:2 над Крумовград. Той си нагласи топката на левия крак пред наказателното поле и прати топката в горния ляв ъгъл на Благой Макенджиев, който замръзна на място.

Вижте във видеото още веднъж страхотните изпълнения от последния кръг на efbet Лига