Емил Евтимов е „първата ракета“ на Gong.bg. Следи зорко всеки тенис турнир и не пропуска нито една подробност, затова със сигурност сте чели негови материали, особено ако до късна доба сте чакали да разберете какво е постигнал Григор Димитров. Емил е част от екипа на Gong, още отпреди старта на сайта, защото първо започва стаж в радио „Гонг“, когато е едва 16-годишен. Няколко месеца по-късно става постоянен член на екипа. Работата му в Gong е първата в живота му и продължава да бъде все така вълнуваща. А иначе завършва „Стопанско управление“ в Софийския университет, но както се оказва, любовта му към спорта е по-голяма отколкото мечтата за кариера в бизнеса. 

-Защо избрахте спортната журналистика?
Защото когато работата ти доставя удоволствие, то тя не е работа - какво по-хубаво от това!?

-Какво ви отведе в Gong.bg?
Желанието ми от ранна възраст да се занимавам със спортна журналистика и любовта ми към за съжаление в последствие закритото радио „Гонг“. Просто мечтаех да бъда част от този екип.

-Защо "Всяка победа си струва"?
Бих добавил - всяка битка си струва, защото можеш да научиш много както от победата, така и от загубата. Но колко по-хубава е победата само...Да побеждаваш значи да вървиш напред, а това определено си струва!

-Победата, която никога няма да забравите?
Всяка победа, било то в спорта или в живота, е специална, така че ми е трудно да споделя само една. Надявам се най-незабравимата тепърва да предстои.

-Коя е вашата победа? 
Моята победа е това, че съм заобиколен от прекрасни хора и се наслаждавам на живота си.