„Деветката” във футбола си е запазена за център-нападателите. По принцип това е позицията, която най-често е била обект на внимание. Когато даден централен нападател престои известно време в един отбор се гледа и коментира колко пъти е успял да вкара. Това е почти единствения критерий, по който се преценява дали този нападател е успешен трансфер или не.

Поради това, навръх 9-ия рожден ден на Gong.bg донякъде се чувстваме в подобна роля. Сами искаме да преценим за всичките тези години дали вкарахме необходимото количество попадения или можеше повече? Нашият нрав, природа ще искат още и още, никога не бихме се задоволили с постигнатото, тъй като само по този начин ще се сигурни, че може да отговорим на вашето отношение към нас. На огромната лоялност, която сайта изгради през тези девет години. Чуваме как скандирате от пълните трибуни „Още, още...”

Няма как да не обещаем още попадения. Още много изненади, които Gong.bg е подготвил за тази година. Ще става все по-интересно, все по-зрелищно.

Честит рожден ден на всички колеги! Вие сте най-добрите „деветки”, най-успешните голмайстори, за които всеки треньор би мечтал!


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS