Българската Федерация по Ръгби и WINBET обявиха ново партньорство. На пресконференция днес Десислава Колева-Иванова, която е на поста главен маркетинг директор на WINBET сподели радостта си от сключеното партньорство и пожела повече успехи и интерес към ръгбито в България.

"От името на WINBET искам да благодаря на Федерацията, че ни прие в семейството си. Искрено се надявам, че ще предизвикат още по-голям медиен интерес, което ще доведе до повече подрастващи, които да искат да се развиват в този спорт. Ръгбито стана част от нашето семейство, което ни радва. Много лесно се работи с този спорт, явно хората са много дисциплинирани тук. Последният мач, който наблюдавахме ни убеди, ние ще стоим зад организацията. Пожелаваме им сериозни успехи и на европесйко ниво", сподели тя.

28 снимки

"Сигурна съм в успехите ви, WINBET стои зад вас", Десислава Колева-Иванова се обърна към БФР и всички занимаващи се с ръгбито в България.

"От финансова гледна точка спортът може да не е професионален, но със сигурност работят истински професионалисти", добави главният маркетинг директор на WINBET.