Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира първото реми на разградчани с контролите от подготвителния лагер. Шампионите направиха 1:1 с Олимпиакос в Австрия, а специалистът заяви, че е доволен от представянето на своите момчета, но отсече, че има още какво да се желае от играта на неговия тим.

„Все пак играем срещу Олимпиакос. Това е добър отбор. За мен стана добро мач, въпреки че на моменти играта бе по-твърда за контрола. Но така играят те . Видяхте, че смените бяха накрая. Имаше само две смени на полувремето. Има още три контроли искаме всички да играят. За мен един много добър мач“, продължи специалистът.

„Като казвам добър мач имам предвид комплексно. Това е добър отбор-участник в Шампионската лига. Хегемон в гръцкия шампионат, за седма година шампиони. Добър и опитен отбор. Това на нас ни носи удовлетворение, че играем с такъв отбор и в такъв мач“.

„Останалите три мача ще има и други хора, които ще играят по 90 минути Натоварвам ги равномерно. Мен ме интересува функционално и игрово на 12 юли да сме добре. Има много моменти, които са добри, но има още какво да се желае. Рано е още, но и Олимпиакос играха по-твърдо. Футболистите си пазят. Имаме малко време до 12 юли и ако се получи контузия, няма да е приятно. На мач и контрола е различно. Виждате, че и играчите на Лудогорец не отстъпиха, но в официален мач съвсем няма да се дадат“

„Дяков да се надявам, че по-рано ще се оправи. Добре е, че не е много сериозна травмата. То губи от подготовката, но той е опитен и ще навакса. Има време. Всички, които са тук и играят в средата са добри играчи, така че около 12 юли ще преценим кой ще играе, ако Дяков не може да влезе“, завърши Дерменджиев.