Треньорът на Монтана - Даниел Пеев, коментира загубата от Хебър с 2:3 гейма в мач от WINBET плейофите на Суперлигата. 

"Бяхме много близо. Отборът показа дух, не се предаде, след като в първите два гейма бяхме надиграни. Но останаха в мача, продължиха, бориха се за всяка една точка. Играха вдъхновено, не мога да бъда недоволен. Отборът на Хебър е значително по-опитен, имат национали и бивши такива. Играли са много такива мачове. При нас това нещо го няма. Имаме две млади момчета-руснаци, които играят за първи път при мъже. А и другите не са играли на такова ниво, а в Разлог, в Перник", заяви Пеев. 

"Аз съм доволен от целия отбор за начина, по който се представиха през целия сезон. Максим Сапожков например днес игра със сериозни болки в глезена, а вчера не тренира. Златан Йорданов се опита да внесе емоционален заряд, да вдигне хората, които са изпаднали в летаргия."

"За следващия сезон нищо не мога да кажа, нито при нас, нито при руснаците. Първо нямам договор, макар да има някакви намеци. И второ- с лицензирането на треньорските кадри има нови изисквания, а аз не попадам в тази графа. А и в тези срокове едва ли ще успея да попадна и не е ясно дали ще продължа да се занимавам с тази работа. Но аз и така започнах като треньор, макар да искам. Така се развиха нещата, че останах във волейбола", завърши специалистът.