Защитникът на Черно море Цветомир Панов сподели, че голямата цел пред тима му е класиране в Европа чрез баражите в efbet Лига. Панов бе избран за Играч на мача при успеха с 1:0 над изпадналия Витоша във Варна.

„Не беше лесна победа, но въпреки това беше заслужена. Ако бяхме вкарали още от положенията, можеше да си улесним мача и победата да бъде по-изразителна. Това са мачове, в които трупаме самочувствие. Опитваме се да влезем в ритъм, за да се подготвим за плейофите и за следващия сезон”, сподели Панов.

„Чувствам се добре след паузата. Радвам се, че отново имаме възможността да играем. Мачът с Етър няма да бъде по различен. Играем по трудно с отборите от долната половина на таблицата. Надявам се да бъдем по концентрирани и да победим по-лесно. Може би ни липсва концентрация в тези мачове, може би качества. Ако погледнете статистиката създаваме много положения. Играем за седмото място и се надявам, да можем да се класиране за Европа. Там мачовете имат съвсем различен заряд”, каза още футболистът на Черно море.