По случай празника на детето 1 юни (четвъртък), от 14:00 часа, в Спортен център ПУЛЕВ ще се проведе благотворително събитие. Негови домакини са Кубрат и Тервел Пулеви.

Най-успешните братя в историята на българския бокс подават ръка на момичетата и момчетата от Дома за деца лишени от родителска грижа "Княгина Надежда", град Варна. 
Целта на събитието е набиране на средства, които да бъдат инвестирани в курсове по чужд език, образователни програми, подготвителни курсове за следване в университет, професионални курсове по специалност, както и шофьорски курсове на децата от дом "Княгина Надежда", които заслужават подкрепа за едно по-добро бъдеще.

Промоутърът на Джошуа: Мач срещу Пулев е неизбежен

Благотворителната инициатива се провежда и в памет на починалия преди година възпитаник на ДДЛРГ "Кнагиня Надежда" и изключително талантлив и трудолюбив варненски боксьор и кикбоксьор Павлин Стоянов.

Датата е 1 юни, часът 14,00, а мястото Спортен център ПУЛЕВ. Ще ви очакват Кубрат и Тервел Пулеви, които ще изведат на ринга някои от най-талантливите деца от своята боксова академия. Планирани са два боксови двубоя, всеки от тях от по два рунда, всеки рунд от по 2 минути.