Българската състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн благодари от името на всички спортисти, участници на Олимпийските игри в Париж, за вниманието и уважението от страна на родните институции към тях.

Президентът Румен Радев удостои с Почетен знак на държавния глава, плакети и грамоти българските медалисти и финалисти от летните Олимпийски и Паралимпийски игри в Париж.

„От името на всички спортисти искам да изкажа нашата благодарност, че за пореден път уважавате труда и нашите спортни постижения. Горди сме, че представихме по достоен начин България на най-големия спортен форум, Олимпийските игри в Париж“, сподели Калейн.

Церемонията ще се проведе в Гербовата зала на „Дондуков“ 2.

„Щастливи сме да бъдем добрият пример за младите хора и да им показваме, че с много труд, вяра и постоянство се постигат наистина големи резултати за живота“, сподели още Боряна Калейн.

Боряна Калейн е сребърна медалистка от Игрите в Париж.

StartPhoto.bg
56 снимки

„Благодарим безкрайно много на нашите треньори, на нашите спортни ръководители, за това, че винаги са вярвали в нас и са ни подкрепяли по всеки един възможен начин, дори и в трудните моменти“, каза още тя.

„Пожелавам на всички мои колеги да бъдат много здрави, да продължават да постигат такива грандиозни успехи и нека всички заедно накараме България да бъде още по-горда с нас. Благодаря ви“, завърши Боряна Калейн.

Последва обща снимка на президента с всички участници в церемонията.

Още кадри от церемонията: