Ансамбълът на България и индивидуалната ни състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн бяха изключително щастливи от спектакъла на Златните момичета в Пловдив. Грациите бяха посрещнати много емоционално от публиката, а те им отговориха със същото - благодарности, любов и много положителна емоция.

Боряна Калейн: „Аз по принцип страшно много обичам да играя пред голяма публика, пред пълна зала, за мен беше невероятно извиняване, което се надявам да ми се случи поне още веднъж в живота.”

Лаура Траатс: „На състезание е малко по-трудно пред родна публика, тъй като залогът е много по-голям, но това беше спектакъл и за нас беше огромно удоволствие да покажем съчетанията си пред публиката след Световното първенство.”

Симона Дянкова: „От сутринта сме тук и получаваме само положителни емоции, усещаме огромната любов на всички. За нас беше огромно удоволствие да си представим композициите пред тази публика.”

Стефани Кирякова: „В момента сме заредени с много емоции, но вечерта по стаите ще бъдем съсипани от умора и емоционално, но това са емоции, които никога няма да се повторят и затова сме много благодарни за всичко, за днешния ден и за Световното първенство. Вече гледаме напред.”

Ерика Зафирова: „В следващите дни ни предстои абсолютен релакс, ще ходим на СПА, ще си почиваме, ще се разхождаме и ще се забавляваме много с момичетата.”

Мадлен Радуканова: „След Банско ще имаме още две седмици почивка, след което заминаваме на лагер на Белмекен. Започваме новата подготовка за 2020 година, нямаме търпение да измислим още по-оригинални съчетания. От 2016 година сме събрани и очакваме този момент - Токио. Малко започва да ни е страх, но се надяваме всичко да е наред и да имаме един страхотен завършек.”