С подчертано спортен привкус ще бъде Big Brother: Most wonted. 13 популярни лица прекрачиха прага на най-интересната къща и в следващия месец новите съквартиранти ще приковават вниманието всяка вечер от 21.00 часа в ефира на NOVA.

Представителите на царя на спортовете – футбола – са цели двама, което е гаранция за много шеги и закачки.

Благой Георгиев прекрачи последен прага на къщата, като призна, че мрази лъжите и интригите. Благо ще споделя покрива с настоящата си любима Златка Райкова.

Новината за връзката им гръмна преди няколко месеца, а Благо обясни, че не е откраднал Златка от предишния ѝ приятел.

„Усещам любов. Още първия ден заживяхме заедно. Обичам я“, каза Георгиев за жената на сърцето си.

„Ние сме неразделни. Непрестанно си пишем. В началото искахме връзката ни да бъде тайна. Но после си казахме, че сме уверени един в други и никой не може да ни бутне“, каза Златка, която влезе в къщата доста преди бившия национал.

А самият Благо не скри, че има амбиции да бъде Любима звезда на България. „Не обичам да губя. Не ми остава нищо друго освен да изляза последен от къщата“, заяви накратко Георгиев.

Прослойката на футболистите ще бъде представена и от бившия играч на ЦСКА – Стойко Сакалиев.

Той се появи под номер 10, казвайки: „Хората ме помнят, като футболист на най-големия отбор ЦСКА. Този тим завинаги остава в сърцето ми, но футболът е в миналото“.

„Никога не бих направил компромис, за да се харесам, или за да спечеля“, категоричен бе Сакалиев, който също изрази стремежа си към финала.

Сред съквартирантите е и актьорът Станимир Гъмов, който е известен и като отявлен фен на Берое. Обичаният артист засвидетелства любовта си към любимия тим, който по-рано победи Славия с 2:0, впускайки се в приключението с фланелка на заралии.