Най-добрият съвременен български футболист - Димитър Бербатов обяви началото на негова лична марка за облекло. Всички модели ще са разработени от самия него, съобщават "24 часа". 

"През цялото време досега ме питахте: "Берба, може ли твоя фланелка, моля?" Сега имате отговора: Да, може!", написа бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

 

След това обяви новината в специално видео. 

"Стартирам мой собствен бранд. Само с ексклузивни артикули, лимитирана серия. Може да отидете на моя сайт и да видите какво съм приготвил за вас. Може би повечето от вас знаят, че умея да рисувам и един ден си казах - защо да не се пробвам. Тези строго лимитирани стоки ще бъдат пускани от време на време, когато аз реша, че моментът е правилен. 

Но изненадите не спират дотук. Към всеки закупен лимитиран продукт има специално послание. Какво е то, не мога да ви кажа. Всеки ще го открие сам. Единственото, което мога да спомена, е, че всеки ще има персонално съобщение от мен", сподели Бербо. 

Той добави, че заедно с неговата лична марка стартира и приложение за обединяването на фенове, спортни звезди и марки за спортна екипировка.