Антъни Иванов остана само на 12 стотни от бронзовия медал на европейското първенство на малък басейн в Казан и не пропусна да "захапе" критиците си. В коронната си дисциплина 200 м бътерфлай състезателят на ПСК Черно море завърши четвърти с 1:51,93 мин.

В полуфиналите на 50 м бътерфлай, половин час след финала на двестатака, Антъни остана 16-и с 23,16 сек. В подборните серии пък подобри националния рекорд в дисциплината с 23,14 сек.

Много благодаря на всички за подкрепата. Изненадах се от тези плувания. Не очаквах да плувам толкова добре и да подобрявам рекорди в момента при положение, че миналият уикенд имах състезание в САЩ и плувах 6 дисциплини за 2 дни. Моят ден ще дойде и ще съм готов да взема това, което ми се полага. На всички негативни хора, които ме плюят искам да задам два въпроса. Ако вашите деца бяха на мое място, щяхте ли да се обръщате към тях с такива грозни думи? А ако някой друг се обръщаше щеше ли да ви е приятно? Бъдете живи и здрави. Аз няма да спра до тук“, написа Иванов.