Българската федерация по художествена гимнастика откликна на молбата от феновете из цялата страна, които изявиха желание да се срещнат на живо с ансамбъла по художествена гимнастика, който завоюва златни олимпийски медали в Токио.

В тази връзка петте грации заедно с Катрин Тасева, Боряна Калейн и Невяна Владинова ще участват в театралния спектакъл "Смехът е разрешен". Той ще се проведе в Бургас на 26 август, в морската столица Варна на 30 и 31-ви, както и в Пловдив на 1 септември.

"ПО ЖЕЛАНИЕ НА МНОГО ФЕНОВЕ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ НА ЖИВО ОЛИМПИЙСКИТЕ НИ ШАМПИОНКИ В СПЕКТАКЪЛ ВЪВ ВАРНА„ БУРГАС И ПЛОВДИВ!

Внимание, внимание, внимание!!!
За първи път в историята на художествената гимнастика олимпийското злато е в ръцете на българските гимнастички! Българската художествена гимнастика е на върха на света! На най-високото стъпало на почетната стълбичка!
Диамантените ни момичета от ансамбъла спечелиха златото безапелационно и зарадваха цяла България. ❤ Освен тях ще участват и Боряна Калейн, Катрин Тасева и Невяна Владинова.
Получихме много писма, че ги искате да гостуват из България и те се отзоваха и ще участват в спектакъла "Смехът е разрешен" във Варна, Бургас и Пловдив!
Може да ги гледате заедно с най-добрите актьори и певци на
26.08 Бургас-Летен театър,
30.08 Варна-Летен театър,
31.08 Варна-Летен театър и
01.09 Пловдив-Летен театър!
Билети се продават на касите на съответните театри
Очакваме Ви!", написаха от БФХГ.