Световната шампионка с ансамбъла Цветелина Стоянова изгря в ново амплоа. “Златното момиче” е с роля във втория филм на Мариан Вълев - Куката като режисьор, носещ заглавието “Чалга”. Да подкрепят дебюта в киното на бившата си съотборничка дойдоха Михаела Маевска, Ренета Камберова и Християна Тодорова, които изгледаха премиерата на кинолентата.

След инцидента с Цвети през 2016 година, когато тя скочи от 6-ия етаж на блока, в който живееше (подобна сцена с нея има и в самия филм), момичетата не поддържаха много комуникация, но на снощната премиера размениха прегръдки. Ексгимнастичките Симона Пейчева и Невяна Владинова също уважиха премиерата и поздравиха Цвети, която бе с класически дрескод – малка черна рокля. От спортистите сред зрителите бе и тенисистът Александър Лазаров.

Сюжетът разказва за историята на момиче, което е силно повлияно от чалга средата. Барбара или просто Барби, както я наричат всички, иска да стане певица и е готова на всичко, за да сбъдне мечтата си. Главната цел на русокосата хубавица, изиграна от младата актриса Елеонора Иванова, е да си направи операция на гърдите. Съдбата я среща с непокорната Роза, за която този свят е пълен фалш. Именно в тази роля брилянтно се превъплъщава Цветелина Стоянова.