Датата 11 декември стана още по-специална за едно от най-популярните спортни семейства у нас - това на легендарния нападател на Левски Наско Сиарков и едно от „златните момичета“ Илиана Раева.

В деня, когато Илиана и Наско отбелязаха 35 години брак, по-малката им дъщеря Виолета се сгоди за дългогодишната си половинка – бившия футболист Георги Коруджиев.

Симпатичната двойка започна съвместното си пътешествие още преди години, а през есента на 2016 година Виолета и Георги станаха родители на малката Илиана. Две години по-късно двамата скрепиха връзката си с годежен пръстен.

Красивото събитие в живота на влюбените се случи в Барселона, а самата Виолета показа пръстена си в профила си в една от социалните мрежи. След годежа двойката посети двубоя между Барселона и Тотнъм (1:1) от последния кръг на груповата фаза на Шампионската лига. 

Така датата 11 декември влиза като една от най-важните в събитийния календар на семейството на Наско и Илиана – освен годишнина от тяхното бракосъчетание и рождения ден на таткото на председателя на Българската федерация по художествена гимнастика, вече ще се отбелязва и годежът на по-малката им дъщеря.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Korudjiev (@georgi.korudjiev) on