Тя е на 30, красива е и много чаровна. Тя е дъщеря на един от най-известните хокеисти в световен мащаб – Уейн Грецки. Но днес тя е и съпруга на един от най-добрите в професионалния голф - Дъстин Джонсън.

Тя е Паулина Грецки.

Прекрасната дама е родена на 19 декември 1988 година. Паулина може да се похвали с няколко области, в които е постигнала успехи – моделството и музиката. Най-популярна обаче е с факта, че е дъщеря на легендарния спортист и съпруга на Джонсън.

Красавицата се ражда скоро след присъединяването на Уейн Грецки към тима на Лос Анджелис Кингс. Паулина е най-голямото от  дете на хокеиста от НХЛ и актрисата Джанет Джоунс. Тя има трима братя и една сестра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No one likes a shady beach🥥🌴

Публикация, споделена от Paulina Gretzky (@paulinagretzky) на

През август 2013 година се сгодява за професионалния голфър Дъстин Джонсън. Двойката се запознава седем месеца по-рано. Имат двама сина.

В началото на своята кариера тя става известна благодарение на скандални снимки, които си пуска в социалните мрежи. След това баща й се намесва и тя закрива профила си в Twitter. С това обаче скандалните й изяви по купони не спират, а снимките й пълнят жълтите издания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

you like my hair? gee thanks, just bought it...@coloredbyadriana

Публикация, споделена от Paulina Gretzky (@paulinagretzky) на

Паулина е буйно дете, което решава, 1е няма да ходи в колеж, за да се забавлява. За първи път изгрява публично преди мач от НХЛ през 2003 година, когато изпълнява песента “I Will Remember You”. Нейна песен се завърта и по партитата на МTV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So Excited To Be On The New Cover Of @golfdigestmag!! Check It Out Now On Golfdigest.com ♡

Публикация, споделена от Paulina Gretzky (@paulinagretzky) на

Блондинката прави своя дебют за първи път през 2005 година като модел. Изгрявала е дори по  бански костюм на страниците на Sports Illustrated. Днес придружава съпруга си по цял свят по турнирите, в които участва.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All I need in this life of sin is me & my best friend @kmelnichenko

Публикация, споделена от Paulina Gretzky (@paulinagretzky) на