Изключително красивата бивша руска гимнастичка Каролина Севастянова нагази в дълбоки води заради… Конър Макгрегър. В последните дни брюнетката е спуквана от критики в социалните мрежи заради снимки с ирландеца, които повечето хора определят като доста интимни.

Мнозина твърдят в коментарите си, че Каролина търси изгода от вече бившия ММА боец и именно затова му се „нахвърля” на публични места.

Явно засегната от коментарите, бившата гимнастичка отговаря, че няма нищо такова, като и двамата са били със своите половинки на въпросното събитие.

Преди няколко дни пък папараци спипаха Конър Макгрегър докато получава орална любов от съпругата си, вижте снимки:

5 снимки

В началото на 2019 г. името на Каролина беше забъркано в голям скандал в родината ѝ. Тя попадна в списък на платени придружителки, което в Русия е равнозначно на проституция.

Каролина е олимпийска шампионка с ансамбъла на Русия от Олимпийските игри в Лондон през 2012 година, когато е само на 17 години, но стана известна като една от бившите приятелки на хокеиста Александър Овечкин.

View this post on Instagram

🥳🥳🥳

A post shared by Karolina (@karolisha.s) on

View this post on Instagram

What’s up?😅🦥

A post shared by Karolina (@karolisha.s) on


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.