Бляскавото и екстравагантно годишно шоу на Victoria's Secret тази година за първи път беше организирано в Китай. Дефилето премина без няколко "ангела" и звезди, сред които манекенката Джиджи Хадид и певицата Кейти Пери, въпреки че те трябваше да присъстват на спектакъла.

Джиджи Хадид и Кейти Пери успяха да предизвикат недоволство в Китай както в държавните медии, така и в интернет пространството.

Хадид си спечели неодобрение, след като по-рано през годината в социалните мрежи се появи видео, в което манекенката присвива очи, докато държи бисквита с формата на Буда. Това шокира местните потребители на интернет.

Певицата Кейти Пери пък се оказа "недолюбвана", след като на концерт през 2015 г. засвидетелства подкрепата си за Тайван - самоуправляващ се остров, който Китай смята за "своенравна провинция" и неотлъчна част от територията си.

Присъствието на Адриана Лима на шоуто в Шанхай също до последно бе под въпрос, но бившата съпруга на баскетболиста Марко Ярич получи виза и успя да блести на подиума.