Известният български кечист Мирослав Барняшев, известен зад Океана като Александър Русев най-после разкри истината за изневярата на жена си Лана.

Преди няколко седмици кечистът беше забъркан в любовен триъгълник със свой колега, който целуна публично жена му, после се показаха в едно легло.

Както мнозина предположиха, всичко се оказа постановка, а Русев разкри кой стои в центъра на всяка история между тримата.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer or Winter ??? ⬇️ @joybarnyashev

A post shared by CJ Perry (@thelanawwe) on

"Това е най-добрата сюжетна линия в шоуто досега. Получава се добре и гледаемостта е добра. Някои го харесват, други - не, но това е тема за всички.

Всичко това между Лана и Боби се отрази на живота ни заедно. Все пак не можехме да продължаваме да живеем заедно, но това го решихме ние самите. Все пак сме телевизионни звезди и трябват жертви. 

Всяка една сцена се решава от нас тримата. Разговаряме, съгласяваме се кое може и кое не. Знам за всяка една сцена и не съм разстроен за това, което се случва", коментира Русев.

Единственото което не става ясно все още е чия е идеята за любовния триъгълник, като някои подозират самите Русев и Лана като инициатори на всичко.