Никол Фелпс – съпругата на бившия американски плувен с най-много медали в историята на Олимпийските игри – Майкъл Фелпс, „отвори сърцето си” и говори за нейния голям страх. Той е да не загуби нейния съпруг. Депресията при Никол е постоянна след трагичната смърт на Кобе Брайънт през януари 2020-а година.

29 снимки

„След като Ванеса загуби Кобе, погледнах Майкъл и му казах „Можем ли да си помогнем? Защото ако те загубя, не знам какво ще правя. Майкъл е най-прекрасният баща и съпруг, когато говорим за тези две неща”, разкри госпожа Фелпс.

Никол и Майкъл разкриват това и на своите деца. „Когато Майкъл има тежък ден, децата после искат да си играят с него, за да го направят щастлив. Особено Буумър, тъй като е най-голям. В този случай им казваме, че баща им е имал тежък период и има нужда да остане за малко насаме. Искаме да го обясним ясно на децата, че има и такива проблеми”, каза още жената на Фелпс.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.